LAPIMA

VERANEIO

Lapima, opgericht in 2016 door het Braziliaanse ondernemerskoppel Gisela en Gustavo Assis, is een onafhankelijk, authentiek en luxe brillenmerk, gevestigd in Brazilië.

Gelegen in Campinas, São Paulo, produceert Lapima’s in-house atelier 100% handgemaakte brillen, ontworpen door het creatieve team onder leiding van Gustavo, en geïnspireerd door zijn unieke kijk op de wereld, beïnvloed door verschillende Braziliaanse biomes, architectuur en beeldende kunsten.

Alle Lapima stukken zijn een uitnodiging om het leven op een meer poëtisch en avontuurlijke manier te (her)ontdekken.

Lapima streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen en heeft de vaklieden uit de plaatselijke gemeenschap opgeleid om de accessoires in-huis te verwerken, en te  waarborgen dat de hoge details van de ontwerpen worden overgedragen op het organische celluloseacetaat, gecombineerd met internationaal gecertificeerde lenzen.

Het merk omarmt een haute-couture filosofie, met unieke stukken die de essentie van tijd en de expertise van vakmanschap in elk detail dragen.

Meer dan alleen een frame, Lapima is een uitnodiging tot iemand’s individualiteit, met moderne lijnen en vintage elegantie in een authentieke look van Brazilië tot de wereld.

STAND: F04

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »