JULBO Eyewear

MADE IN JURA
Geïnspireerd door de omringende natuur, cultiveert Julbo een diepe band met het buitenleven en ontwikkelt beschermende producten voor het gezonde sporten met respect voor het milieu.

DE ERFENIS VAN DE BERGEN
Julbo, opgericht in 1888 in de geboorteplaats van de Franse brillenindustrie, heeft altijd gedraaid om avontuur, verovering en veeleisende normen. Aan het begin van de 20e eeuw ontwierpen wij de eerste hoogtebrillen en stonden mede aan de wieg van de gloriejaren van het bergbeklimmen. Sindsdien hebben onze producten de hoogste toppen ter wereld bedwongen.

MET DE GROOTSTE
Olympische medaillewinnaars, wereldkampioenen, topatleten en avonturiers… we ondersteunen ze allemaal. Door middel van gezonde, duurzame relaties die worden gekenmerkt door authenticiteit en vriendelijkheid, smeden we sterke banden met atleten die een verscheidenheid aan rollen spelen, als adviseurs, medewerkers, co-creators en testers. Meer dan 150 atleten, meer dan 30 disciplines, meer dan 20 nationaliteiten.

ONGEËVENAARDE EXPERTS
In een constante zoektocht naar verbetering en in de voorhoede van de technische kennis, ontwikkelen wij steeds geavanceerdere producten voor veeleisende situaties. Kiezen voor een Julbo product betekent een nieuwe dimensie betreden op het gebied van zicht, waarbij de lens een sleutelrol speelt.

GEDURFD & AMBITIEUS
Sterke lijnen, karaktervolle vormen, mooie rondingen, assertieve kleuren en een nieuwe manier van doen… onszelf opnieuw uitvinden is wat de Julbo-teams drijft.

JULBO-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-10-om-23.13.48
Scherm­afbeelding-2023-05-10-om-23.13.40
Scherm­afbeelding-2023-05-10-om-23.13.56
Translate »