Jo&Margot

De charme van je uniek voelen, de luxe van jezelf zijn. Jo&Margot is geboren uit de wens om je eigen persoonlijkheid uit te drukken, uit de wens om op te vallen en je eigen originele stijl te creëren, anders dan de gangbare trends.
Jo&Margot staat synoniem voor Made in Italy-glamour, een onmiskenbare stijl die het resultaat is van de gevierde Italiaanse vakmanschap. Jo&Margot wil het accessoire verheffen tot een embleem van identiteit en authenticiteit, van een reis die elke keer anders is tussen je ambities en inspiraties.

Jo&Margot stelt brillencollecties voor met een verfijnde stijl, die een nieuwe manier worden om jezelf en je liefde voor een originele, exclusieve mode uit te drukken. Een houding waarin de passie voor kostbare materialen en vakmanschap, zoals het satijn- en diamantmetaaleffect, opvalt, in staat om unieke en onmiskenbare brillen te creëren.

Het werk van Jo&Margot is gewijd aan het bedenken en creëren van een modeproduct op basis van belangrijk esthetisch, functioneel en kwalitatief onderzoek, wat zich vertaalt in aantrekkelijke en fascinerende ontwerpen, speciaal vakmanschap en het gebruik van kostbare materialen zoals Italiaanse zijde in acetaatmodellen. .
Jo&Margot collecties zijn ontworpen voor wie op zoek is naar een exclusieve, unieke, authentieke stijl, voor wie de hedendaagse levensstijl op een andere en persoonlijke manier wil interpreteren.

STAND: I02

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »