IKY EYEWEAR

WIJ ZIJN… SPECTACULIS
Wij zijn een unieke samenwerking tussen Ninder Nijkamp en Arthur van der Leden. In 2022 hebben we de handen ineengeslagen om een prachtige collectie van het merk IKY Eyewear te introduceren. Wij ontwerpen en ontwikkelen Fit-Over overzetbrillen en Clip-On zonneclips.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en betaalbare overzetbrillen en zonneclips. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van klanten die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele oplossing.

Wij geloven dat overzetbrillen en zonneclips niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook modieus en trendy. Daarom werken we samen met ontwerpers en fabrikanten om de nieuwste trends en stijlen in onze collectie op te nemen.

Onze producten zijn vervaardigd met behulp van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. Daarnaast voeren we strenge kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat elk product aan onze hoge normen voldoet.

STAND: N04

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »