ic! berlin

Als merk dat Berlijn niet alleen in zijn naam draagt – maar de stad diep in zijn DNA heeft verankerd – is het verhaal van ic! berlin het verhaal van Berlijn. Maar het is geen verhaal over erfgoed of afkomst. Berlijn draait echt niet om deze dingen. Iedereen kan hier thuishoren. Het is een verhaal over houding. Over door niemand laten bepalen wie je bent – behalve door jezelf.

Deze vrijheid om te zijn wie je wilt zijn, wie je kunt zijn, om te zeggen wat je denkt en om je ware en innerlijke zelf uit te drukken, wordt weerspiegeld in elk ic! berlin montuur: Handgemaakte brillen, die minder gaan over het showen van de laatste modetrends, maar meer over het uitdrukken van je stijl en houding.

ic! berlin is opgericht in 1996 en maakt de allerbeste, handgemaakte brillen voor mensen die de wereld door hun eigen ogen durven zien. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn, Duitsland, met kantoren in New York en Tokio. Onze meer dan 180 vakmensen, ingenieurs en technici ontwerpen, bouwen en verkopen onze originele brillenontwerpen. En dat doen we in 60 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Ondanks onze wereldwijde aanwezigheid maken we al onze brillen nog steeds met de hand in onze ultramoderne fabriek in Berlijn. Onze creaties worden gedragen door nieuwsgierige, creatieve mensen over de hele wereld. Het zijn mensen die zien en denken met hun eigen ogen, van ondernemers, architecten en muzikanten tot kunstenaars, politieke leiders en wetenschappers. Dingen vanuit nieuwe perspectieven bekijken zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf. We combineren het originele, schroefloze scharnier met roestvrij staal, titanium, synthetische en natuurlijke materialen. Het resultaat is een robuust, lichtgewicht brildesign. Het heeft ons geholpen om consequent prijzen te winnen op ’s werelds beste optische handels- en designbeurzen, waaronder de felbegeerde SILMO D’Or.

STAND: D04

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »