Heyelander

HEYELANDER is een jong, onafhankelijk optiekmerk, opgericht in 2019 en gevestigd in Nederland. We ontwerpen en produceren een eigentijds assortiment monturen van handgemaakte acetaat, metaal en Japans titanium. We distribueren deze vanuit ons magazijn in Wijk en Aalburg, zonder tussenkomst van dure agenten of distributeurs, direct naar de onafhankelijke vakopticien.
Omdat we het traditionele distributiemodel zodanig hebben gedigitaliseerd dat alle overtollige kosten zijn geëlimineerd, kunnen we ons HEYELANDER assortiment voor onvergelijkbare concurrerende prijzen aanbieden. Wij leggen geen dure bedrijfsbezoeken af maar in plaats daarvan bieden we een prettige online bestel-portal met uitstekende margemogelijkheden..

Kom gezellig langs op onze stand X28 en bekijk de actuele collectie monturen en accessoires. Lukt dat niet dan nodigen we je uit om je te registreren voor een klantaccount, waarna je onze ongelooflijke prijzen kunt zien en je B-2-B bestellingen online kunt plaatsen. We kijken ernaar uit om zaken met u te doen!

Heyelander – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding 2023-05-24 om 16.15.17
Scherm­afbeelding 2023-05-24 om 16.15.23
Scherm­afbeelding 2023-05-24 om 16.15.12
Translate »