Frank Custom

Het label Frank Custom staat voor elegantie, comfort en tijdloosheid. Sinds 1996 hanteert Frank Custom de filosofie van het herdenken en creëren van brillen met echt comfort. Het resultaat: monturen van uitstekende kwaliteit die indruk maken door hun perfecte pasvorm en eenvoudige elegantie.
Frank Bae ontwikkelt en produceert het merk Frank Custom in zijn eigen fabriek in Zuid-Korea. Met meer dan 20 jaar ervaring in de productie van brillen creëert hij monturen die tot in het kleinste detail zijn vervaardigd in een unieke en consistente designtaal. De brillenontwerpen behouden na verloop van tijd de waarde en universaliteit van een tijdloze klassieker. Het is het belang van een lange levensduur en tijdloosheid waar Frank Custom naar streeft.

Het ontwerp bevat elementen van de Zuid-Koreaanse traditie en cultuur. Het resultaat is een diverse collectie gemaakt van G-Clex, ß-titanium en acetaat. De delicate PORTRAIT serie is gemaakt van acetaatachtig G-Clex en biedt met ongeveer 5 gram per model een buitengewone feel-good factor voor elke drager. De ß-titanium modellen stralen een speciale Koreaanse flair uit. De huidige Browline modellen sluiten aan op de volumineuze acetaat series. De collectie wordt gecompleteerd door acetaatmonturen met een geciseleerde Temple Core en pad systeem.

Ontdek Frank Custom en overtuig jezelf van de elegantie en lichtheid van de monturen. Je vindt ons op onze stand N05. We kijken uit naar je komst!

STAND: N05

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
Translate »