Frank and Lucie

Frank and Lucie pret-a-porter

Luxe leesbrillenverkoop voor verhoging omzet

High End leesbrillen, screens, sunreaders, suns en accessoires. Zo omvangrijk is het portfolio van Frank and Lucie. Een paar jaar geleden gestart met een inmiddels succesvol leesbrillenconcept, heeft het merk nu veel meer te bieden. Er zijn 13 modellen acetaat leesbrillen, met flexveertjes en een goed blauwlichtfilter. Voor hem en voor haar. De acetaat brilkettingen komen uit dezelfde acetaat platen en passen dus perfect bij de brillen. Frank and Lucie voorziet ook in een grote behoefte aan classy etuis. Dit najaar lanceren ze bijvoorbeeld de Quilty Pleasures, etuis waar elke vrouw op slag verliefd op wordt.

Leesbrillen zijn een unieke toevoeging aan uw collectie, een ideale start voor uw toekomstige multifocaal klant. De grote aandacht die Frank and Lucie krijgt in magazines als bijvoorbeeld Linda, Nouveau, Vrouw en Libelle, zorgen voor traffic in de winkels. Ook bekende influencers als Silver is the New Black en stijlpastoor RTL Boulevard Arno Kantelberg dragen bij aan de optimale brand awareness.

Bent u ook geïnteresseerd in de verkoop van dit succesvolle concept? De startorder is 12 leesbrillen in 5 sterktes, die u kunt presenteren in de bijgeleverde luxe vegan leather box. Voor hem en haar.

Frank says “Lucie gives me a new perspective’.

STAND: X10

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »