FLAIR

De visie van FLAIR is al sinds 1946 ongewijzigd. Het maken van mooie, unieke, of simpel gezegd goede brillen. Brillen waar de brildrager van over de hele wereld verliefd op kan worden. FLAIR heeft aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van de bril tot een hoogwaardig accessoire en zij hebben als pionier de glasbril tot een designobject en wereldberoemd gemaakt. Op basis van deze revolutie in de brillenwereld is FLAIR het synoniem voor GLASBRIL, het origineel “Das Original”. Voor FLAIR is “MADE IN GERMANY” meer dan alleen een stempel als merkteken voor uitstekende kwaliteit. De specialiteit, verfijning, kwaliteit en functionaliteit van eersteklas FLAIR-monturen is gewoonweg het beste te bereiken met volledige ontwikkeling en productie in Duitsland. Het onderscheid zit in de details die van iedere FLAIR een onvergelijkbaar meesterwerk maken.

De PURE COLOUR collectie biedt aan iedere klant het passende design voor een individuele look. Om dit te bereiken geeft FLAIR niet ontelbare, haast onoverzichtelijk, combinatiemogelijkheden. Maar bij de totstandkoming van het Origineel is dit juist een uitgelezen compositie van design, materiaal alsook van vorm en grootte van de glazen. De individualisering laten we over aan onze partners en specialisten in de zelfstandige optiekzaken, want niemand kan beter dan zij reageren op de individuele wensen van de FLAIR-liefhebber.

De ART COUTURE collectie straalt luxe uit. Niet alledaagse glasvormen, structuren, oppervlak veredeling , ook in combinatie met hoogwaardige edelstenen of soms zelfs een 18 karaats gouddecor, komen tot stand door een complex productieproces. Zo ontstaan Premium monturen die uniek design met optimaal draagcomfort verenigen. Ware elegantie valt niet op maar zal worden onthouden en vervaagt nooit. De Flair collectie is het laatste jaar sterk vernieuwd en vraagt om een herintroductie bij de optiek speciaalzaak.

Flair-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-18.33.47
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-18.33.41
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-18.34.02
Translate »