Eyefunc

MISSIE
Een positieve bijdrage leveren aan de internationale optiek markt door originele, funky, draagbare en betaalbare brillen te ontwerpen, zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Een Eyefunc bril kan door iedereen gedragen worden. Met onze mooie designs, hoogwaardige kwaliteit en betaalbaarheid, hebben wij het predicaat “er is een Eyefunc bril voor iedereen’ meer dan verdiend. Eyefunc is een funky (opwindend, vrolijk) betaalbaar kleurrijk brillenmerk. Speciale unieke designs en kleurcombinaties van een uitstekende kwaliteit.
Voor het kleuren van de brillen gebruiken onze leveranciers in Zuid Korea uitsluitend ‘eco-friendly’ verf dat afkomstig is uit de Berlac fabriek in Zwitserland. Geen schade voor het milieu en de beste kwaliteit. Geen allergische stoffen en enorm kleurvast, waardoor onze garantie ook geldt voor de kleur.
Eyefunc investeert enorm veel tijd, geld en energie in het bezoeken van verschillende evenementen over de hele wereld, op zoek naar inspiratie voor nieuwe designs. Maar soms is het staren naar de schoonheid van de natuur al genoeg inspiratie voor onze designers. Neem bijvoorbeeld de verscheidenheid in vormen en kleuren van kwallen die leven in de zee, een uniek schouwspel en een bron van inspiratie. Onze designafdeling is intelligent en heeft het lef om modellen te ontwerpen die ‘op het randje’ zijn, maar altijd draagbaar voor iedereen.
Wij bewaken onze kwaliteit op een dagelijkse basis. Ons kwaliteit controle team is continue de kwaliteit van onze brillen aan het scannen en heeft hierover nauw contact met onze leveranciers. Met regelmaat reizen wij af naar het buitenland en controleren de productie op locatie. In Nederland is een team gemotiveerde service medewerkers die alle mogelijke service kunnen verlenen. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om snel en accuraat te leveren en mogelijke garantiegevallen snel af te handelen. Vanuit ons internationaal logistiek centrum zijn wij in staat om vele jaren na verkoop van een bril nog losse onderdelen te leveren.

EYEFUNC – Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

853_BannerWebsite2
967-44
982-45
Translate »