Dr.GRAM

Alle brillen van Dr.GRAM worden geproduceerd in Korea en garanderen daarmee de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dr.GRAM brillen zijn gemaakt van β-titanium, waardoor ze lichter zijn dan een A4’tje papier, slechts 3 gram wegen. Dit maakt onze brillen ongelooflijk comfortabel, zelfs bij langdurig dragen.

Het scharnierontwerp is een essentieel onderdeel van de identiteit van Dr.GRAM. Geïnspireerd door ‘Hanok’, een traditioneel Koreaans huis, zijn onze brillen ontworpen zonder schroeven, lassen of klinknagels, net als het tijdloze ‘Hanok’. Dit zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling. Bovendien is het scharniermechanisme van Dr.GRAM erkend met prestigieuze designprijzen zoals de Red Dot en IF Awards.

Dr.GRAM maakt gebruik van een milieuvriendelijke methode om de natuurlijke kleur van titanium tot uiting te brengen, zonder gebruik van kleurstoffen, waardoor de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. Kies voor Dr.GRAM en geniet van diversiteit in kleuren en tijdloze kwaliteit.

STAND: H11

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »