De Brillenstylist

Innovatie in de optiekbranche: het digitale briladvies

Je werkt met de nieuwste technologie. Oogmetingen verlopen volgens een strak proces of zelfs volledig automatisch. Toch is je klantreis niet compleet, want briladviezen geef je nog steeds intuïtief. Dat maakt het verkoopproces tijdrovend. Sterker nog, het kost je klanten.
De Brillenstylist heeft daar een oplossing voor ontwikkeld: het digitale briladvies.

Het digitale briladvies is net zo gestructureerd als een oogmeting. In een interactieve tool neem je klanten mee door een helder gedefinieerd proces van 4 stappen. Je komt uit bij de perfecte bril. Het doel van deze innovatie is om het briladvies naar een hoger niveau te tillen en de expertise van opticiens kracht bij te zetten.

Klanten willen persoonlijke aandacht

Hoe modern en gedigitaliseerd de wereld ook is, klanten willen zich gezien en gehoord voelen. Ze willen gewoon menselijk contact. Deze tool combineert de efficiency van digitalisering met de kracht van vakmanschap en persoonlijke aandacht. Klanten ervaren live dat de ene bril hun een heel andere uitstraling geeft dan de andere. Jij geeft toelichting en advies. Je helpt hen snel en efficiënt aan het juiste montuur.

Groot scherm of juist persoonlijk en klein aan de verkooptafel

Je kunt het digitale briladvies met behulp van een groot scherm in de winkel presenteren of persoonlijk aan de verkooptafel doorlopen. Dankzij dit systeem sla je nooit meer een stap van het briladvies over. Ook weet je zeker dat alle medewerkers op het hoogste niveau advies geven bij het uitkiezen van een bril.

Dit zijn de voordelen van het digitale briladvies:
+ Innovatie in de optiekwereld
+ Geweldige klantbeleving
+ Grote efficiencyslag
+ Beter en korter verkoopproces

Klanten kunnen nu in maximaal 30 minuten de deur uit met een prachtige nieuwe bril. Door het verkoopproces te verbeteren met het digitale briladvies, komen mensen veel vaker een bril kopen.

Lancering tijdens de Bold Optical Fair XXL
Wees welkom in de stand van de Brillenstylist!

STAND: B04

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »