De Brillenstylist

De Brillenstylist 24/7 in jouw optiekzaak
De Online Verkooptraining is beschikbaar! Jouw team kan op elk moment van de dag een beroep doen op de kennis van de Brillenstylist. En daar ben ik ontzettend trots op.

De methode waar het in de Verkooptraining om draait, is het 4 stappen briladvies. Als je medewerkers hierin getraind zijn, helpen ze klanten om sneller de juiste bril te kiezen. Klanten die eindeloos lopen te twijfelen, zijn voltooid verleden tijd.

Wil jij ook leren om je briladviezen te onderbouwen met hoogwaardige tools? Profiteren van de methode die de Brillenstylist heeft ontwikkeld? Je briladviezen professioneler en efficiënter maken met de eerste en enige training op dit gebied?

Personeelsverloop is geen probleem
Veel personeelswisselingen? Zwangere medewerkster? Collega met vakantie? Niets hoeft je nog tegen te houden. Je teamleden volgen de training individueel. De Online Verkooptraining inspireert hen en vergroot hun professionaliteit. Ze kunnen direct aan de slag met de Online Verkooptraining, waar ze maar willen. Een laptop of tablet en goede wifi, dat is alles wat ze nodig hebben.

Je optiekzaak kan zich onderscheiden met een opvallende en toegankelijke service die klanten helpt de perfecte bril te vinden.

Korting tijdens de Bold Optical Fair XXL
Bezoek je de Bold Optical Fair XXL? Dan geldt de speciale introductiekorting voor de Online Verkooptraining.
Meld je aan!

marije@debrillenstylist.nl

STAND: B04

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »