CooperVision®

Improving lives is het motto van CooperVision. Dit heeft als doel levens te verbeteren, één persoon per keer. Vandaag, morgen en daarna. Dit doen wij op verschillende vlakken. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om kennis te maken met de vrijheid die contactlenzen kunnen geven. Levens verbeteren door geweldige producten en innovatie, maar ook levens verbeteren door klantervaring en partnerschap. Ook het leven van de allerjongste generatie door myopiemanagement. Om deze doelen te bereiken hebben wij uw inzichten nodig; Fresh Thinking

Waarom Fresh Thinking? We zijn gepassioneerd om meer klanten te helpen de vrijheid en het zelfvertrouwen te ervaren dat contactlenzen bieden. Wij geloven dat sleutel hiervoor kan zijn om met een frisse blik te kijken naar de manier waarop contactlenzen worden aangepast. Daarom horen wij graag uw gedachten en ervaringen tijdens de BOLD optical Fair.

Onderwerpen om over na te denken… De juiste lenzen bij de juiste klant op het juiste moment, Efficiënt aanpas proces en een geweldige klantervaring.

STAND: T02

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »