ColibriS

Ontdek de magie van ColibriS, een familiebedrijf uit het sprookjesachtige Lübeck, Duitsland, met meer dan 20 jaar expertise in het creëren van stijlvolle brilmonturen voor degenen met smalle tot zeer smalle gezichten. Een absolute ‘must-have’ voor uw assortiment!

Ontstaan uit liefde voor zijn vrouw Susanne, die zelf een smal sierlijk gezicht heeft, maakte opticien Wolfgang Reckseh brillen voor volwassenen met smalle gezichten. Ook klanten in zijn winkel die nergens anders smalle brillen konden vinden, kochten graag zijn brillen in de perfecte maat voor hun gezicht. Nu ruim 20 jaar later is ColibriS inmiddels een begrip voor deze specifieke doelgroep wereldwijd. De merknaam colibriS is ontstaan door een S toe te voegen aan de naam van zijn winkel Colibri (samenvoeging van contactlinsen en brille) en is tevens ook een verwijzing naar het kleinste en sierlijkste vogeltje ter wereld.

Elk montuur in deze collectie is met zorg ontworpen voor volwassenen, gebaseerd op de harmonie van “de gulden snede”, waardoor een perfecte pasvorm en ongeëvenaard draagcomfort worden gegarandeerd. Of u nu jongvolwassen of hoogbejaard bent, met een ColibriS stapt iedereen met een smal gezicht vol vertrouwen de wereld in.

Niet voor niets staat ColibriS hoog aangeschreven in menig opticien’s top 5 van best verkopende collecties. Ontdek zelf de kracht van “Great glasses for small faces” en verwelkom ColibriS in uw winkel!

STAND: H12

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »