Cocoons

Cocoons Fitovers
Intelligent ontwerp en componenten van optische kwaliteit worden gecombineerd om ’s werelds beste fitover zonnebrillen te leveren. Het merk Cocoons werd opgericht in 2001 en heeft een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en professionele prestaties bij professionals in de oogzorg over de hele wereld. De gepolariseerde fitover zonnebrillencollectie biedt een volledige reeks maten in levendige, glanzende monturen of fluweelzachte Soft Touch monturen. Alle Cocoons fitover zonnebrillen hebben krasbestendige, gepolariseerde lenzensystemen en Flex2fit verstelbare veren voor een persoonlijke pasvorm.

Cocoons Clip-Ons
De Cocoons Clip-Ons collectie is voorzien van ons wereldberoemde, krasbestendige Polaré lenzensysteem dat maximale UV-bescherming biedt en tegelijkertijd schittering elimineert. Verkrijgbaar in een groot aantal vormen en maten, ontworpen om brillen op recept gemakkelijk om te toveren in gepolariseerde zonnebrillen. Het lichtgewicht, maar duurzame monel chassis en universele veerbrug ontwerp zorgt voor een low-profile uiterlijk en een veilige pasvorm met veel stijlen van brillen op recept.

Cocoons Low Vision
Cocoons Low Vision UV-filters zijn ontworpen om over een bril op sterkte te passen en zijn voorzien van krasbestendige, niet-gepolariseerde UV-absorberende filters in de tinten Boysenberry, Hazelnoot, Citroen en Sinaasappel. De speciaal samengestelde tinten bieden unieke filtereigenschappen voor een combinatie van verblindingsbescherming en contrastverbetering. De Cocoons Low Vision-collectie is verkrijgbaar in een volledige reeks gepatenteerde montuurmaten. Elk model is voorzien van ons Flex2fit verstelbare montuursysteem voor een persoonlijke pasvorm die zowel veilig als comfortabel is tijdens langdurig dragen.

Vistana Luxury Fitovers
De Vistana gepolariseerde fitovers zonnebrillencollectie definieert de balans tussen elegantie en stijl met volledige omhullende fitover bescherming. Vistana wijkt af van de traditionele fitover ontwerpen om een modieus en slank uiterlijk te presenteren zonder afbreuk te doen aan de bewezen OveRx fitover zonnebrilbescherming die de Live Eyewear fitover collecties tot de keuze van veeleisende oogzorg professionals over de hele wereld heeft gemaakt.

STAND: C03

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »