Cazal

CAZAL heeft zojuist de gloednieuwe collectie gelanceerd. De nieuwste aanwinst van de CAZAL-familie, die al tientallen jaren bekend staat als toonaangevend in de brillenwereld, richt zich op moderne, sterke en zelfverzekerde vrouwen.

De collectie is modieus maar individueel, met een voorliefde voor avant-garde en een combinatie van erfgoed en tijdgeest. Het geraffineerde ontwerp is een eerbetoon aan Cari Zalloni, de peetvader van het CAZAL-design. Altijd trouw aan zijn credo – “Cazal eyewear moet herkenbaar zijn vanaf de overkant van de straat” – zijn de modellen geïnspireerd op zijn klassiekers en toch voorzien van een eigentijdse twist.

Het resultaat zijn opvallende ontwerpen, de beste materialen en compromisloze kwaliteit die samenkomen in een stijlvolle mix en een aanvulling vormen op de bekende legendes. Bekende legendes die een trouwe aanhang hebben onder celebs en VIP’s wereldwijd, waaronder giganten als Jay-Z, Run DMC en Usher, en Hollywood-iconen als Brad Pitt.

We zijn wie we zijn, we zeggen wat we zeggen, we vinden leuk wat we leuk vinden. We tarten de grenzen van categoriseringen en vieren de schoonheid van modern design en verfijnd erfgoed.

We dagen de status quo uit met onze keuzes en verleggen grenzen met post-posh luxe. We doen inspiratie op en staan op de schouders van reuzen. Toch onderscheiden we ons – niet om invloed na te jagen, maar om verandering na te jagen. We weerspiegelen iets nieuws, iets gedurfds, iets dat in andere vormen niet bestaat.

We kunnen overal naartoe. Waarom nu stoppen? Ga naar buiten. Bekijk jezelf. De wereld is een open boek.
Doe dubbelop. Sla pagina’s om. Lees het.

STAND: A07

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »