Braun Classics

Braun Classics is het onafhankelijke brillenmerk dat al sinds de jaren 80 de optiekgemeenschap in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de rest van de wereld versteld doet staan met klassieke monturen.

In Baden-Baden, midden in het noordelijke Zwarte Woud, ontwerpen en ontwikkelen we onze klassieke brilmonturen en besteden we aandacht aan het zorgvuldige gebruik van onze Italiaanse en Japanse grondstoffen. We gebruiken acetaatmaterialen die in Italië worden geproduceerd en daar ook in doordachte productiestappen worden verwerkt tot monturen van hoge kwaliteit.

Onze brilmonturen van het unieke metaal “Titanium” worden in Japan vervaardigd door deskundige ambachtslieden volgens ons ontwerp en onze ontwikkeling. Deze monturen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en speciale comfort. Sinds het begin van de geschiedenis van ons bedrijf zijn we gepassioneerd bezig geweest met de klassieke ronde, ovale en panto montuurvormen. We hebben ze zorgvuldig verder ontwikkeld om de klassiekers ook in ons moderne en gedigitaliseerde tijdperk begeerlijk te maken.

Sluit je aan bij onze Exclusive familie of bezoek nu onze website.

STAND: R03

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »