Blackfin

Blackfin, geproduceerd in Agordo een klein dorp in de Italiaanse Dolomieten. Meer dan 30 jaar ervaring in het verwerken van 100% Japans titanium. Dit gecombineerd met Italiaans design geeft een extreem licht montuur in unieke kleurcombinaties. In deze inspiratievolle omgeving tussen de bergen liggen hun roots en van schetstekening tot prototype naar uiteindelijke productie gebeurt hier en geeft een perfecte Blackfin. Dat noemen zij Neomadeinitaly. Ze zijn verschillend van ieder ander, alleen gelijk aan zichzelf.

Het DNA van Blackfin is terug te vinden in de verschillende stijlen. De Blackfin One, tijdloos montuur gemaakt van één blok titanium, licht van gewicht en altijd verrassend in kleurgebruik. BF 988, Green Hill is uit de najaarscollectie. Behalve kleur zoekt Blackfin ook naar innovaties in de techniek. Bij de nieuwe Atlantic serie zit de innovatie in het scharnier en de veer. Deze zijn namelijk geïntegreerd in het 3 mm dikke titanium voorstuk om absolute minimalistische verfijning te bereiken. Precisie-mechanische techniek en strak design belichaamt dit concept van ingewikkelde eenvoud.

De Blackfin Razor, een ultradun titanium montuur maar met een technische perfectie. De Blackfin Aura, een combinatie van ultradun titanium met een decoratief translucent detail. De Blackfin AERO, een minimalistische design glasbril van titanium. De Blackfin Black Edition, titanium met een luxe elegante uitstraling. Nanoplating is het proces waarbij molecuul voor molecuul door “metal vapor deposition” dit gepolijste effect geeft. De Blackfin Sun, een esthetische collectie waarbij het DNA van Blackfin en innovatie terugkomt zonder belemmerd te worden door fashion en trends.

Blackfin-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-18.26.40
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-18.26.45
Translate »