BBIG

toer en trendy. Dat zijn de voornaamste kenmerken van de kinderbrillen van BBIG. En dat al tweeentwintig jaar lang. De collecties zijn bij steeds meer optiekzaken te vinden.

De monturen van BBIG – bedoeld voor kinderen van twee tot twaalf jaar – zijn uitsluitend te vinden bij zelfstandige opticiens. Opvallend is hun stoere, stijlvolle uiterlijk. Die combinatie is belangrijk! Aan onze ontwerpen ligt een duidelijke visie ten grondslag. Wij nemen kinderen net zo serieus als volwassenen. Kinderen weten vaak heel goed wat ze willen. Met het juiste montuur kunnen ze hun ontluikende persoonlijkheid mede vormgeven.”

BAS Concept,
BBIG is niet alleen vooruitstrevend in monturen, maar ook in service. Neem het BAS Concept, waarmee opticiens altijd verzekerd zijn van een basisvoorraad kinderbrillen die actueel is én blijft. Zij ontvangen tegen een zeer scherpe prijs een assortiment van 48 BBIG-monturen naar keuze. Verkochte monturen worden aangevuld, en er is recht van omruilen op alle ingekochte monturen. Dat betekent: altijd een actueel assortiment, optimale klantenbinding en geen voorraadrisico’s. Plus veel inkoopvoordeel. Want hoe meer de opticien verkoopt, hoe lager de inkoopprijzen.

BBIG-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-13.02.59
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-13.02.53
Translate »