Baruch Eyewear

Deze collectie staat voor geraffineerd kleurrijk Design, Lichtgewicht, Duurzaamheid, Comfort en Luxe. De designs zijn minimalistisch waar een grote groep dragers zich comfortabel bij zal voelen. De collectie bestaat uit dames monturen in verschillende – ook smalle – maten, heren monturen in verschillende – ook grote – maten en Unisex monturen.
De doelgroep voor deze collectie is hiermee zeer breed te noemen.

Per montuur is er keuze uit 6 kleuren waaronder uni kleuren en gecombineerde kleuren met een subtiele doorloop van de buitenkant veer doorgaand naar het bovenste deel van het voorstuk. Op subtiele wijze geeft dit een twinkeling tijdens de hoofdbewegingen van
de drager. De monturen zijn van Japans titanium vervaardigd, dwz het voorstuk van titanium
en de veren van Beta-­titanium wat maakt dat het montuur slechts 9.3 gram weegt. De oortips zijn gemaakt van non-allergisch materiaal wat een extra voordeel is voor bril­dragers met een sensitieve huid.

De monturen zijn handgemaakt in Duitsland. Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame en licht­gewicht materialen, het gebruik van mooie kleurenpaletten en het hebben van een uitstekende pasvorm, behoren deze monturen zeker tot een luxe collectie voor uw klanten.

Baruch-Eyewear-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-11.19.01
Scherm­afbeelding-2023-05-17-om-11.19.07
Scherm­afbeelding 2023-05-17 om 11.22.18
Translate »