ANDY WOLF

OVER ANDY WOLF: Met de oprichting van ANDY WOLF EYEWEAR in 2006 wilden onze naamgevers Andreas Pirkheim (ANDY) en Wolfgang Scheucher (WOLF) het traditionele vakmanschap van hun vaderland behouden en combineren met eigentijds, innovatief design. Het hart van ons bedrijf is het hoofdkantoor met de aangrenzende acetaatfabriek in Hartberg, Oostenrijk. Daarnaast zijn er nog kantoren in Berlijn en New York. De in 2016 overgenomen fabriek in de Franse Jura produceert delicate metalen brillen volgens traditioneel vakmanschap. Dankzij onze interne productie en waardeketen stelt deze sterke lokale basis ons in staat om als internationaal bedrijf te opereren.

ANDY WOLF EYEWEAR is in 69 landen verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens en concept stores. Hoogwaardig acetaat en metaal van Europese producenten vormen de basis van onze perfect ontworpen brillen. De perfectie van het materiaal wordt weerspiegeld in de ontwerpen. Door hoge eisen te stellen aan onszelf en aan de kwaliteit tijdens de productie, worden brillen vervaardigd die de individuele persoonlijkheid van elke drager accentueren.

Tot onze gerenommeerde klanten behoren onder meer Oprah Winfrey, Cate Blanchett, Lupita Nyong’o, Kendall Jenner, Gigi en Bella Hadid, Jourdan Dunn, Caro Daur en ook Rihanna, Solange Knowles en Beyoncé.

Andy-Wolf-Portfolio

CONTACT INFORMATIE:

Schermafbeelding-2022-12-08-om-15.53.39
Schermafbeelding-2022-12-08-om-15.53.48
Schermafbeelding-2022-12-08-om-15.54.01
Translate »