ALFRED KERBS

Vanuit het hoofdkantoor in Barcelona ontwerpt en produceert Alfred Kerbs eigentijdse, elegante en verfijnde brillen. Het merk is gevestigd in het hart van de Middellandse Zee en laat zich inspireren door de mensen, hun cultuur en de manier waarop ze leven, liefhebben en zich uitbreiden.

“BRILLEN VOOR HET NIEUWE NU
Ons motto en onze missie: een nieuwe eigentijdse brillenlijn neerzetten voor het nieuwe nu. Sinds onze eerste collectie wordt de filosofie gedefinieerd door een gevoel van nostalgie voor het oude en een unieke gevoeligheid voor het jonge. De geest van het merk stroomt door de collecties op een natuurlijke, speelse, spontane manier… en ze vertegenwoordigen allemaal een discreet gevoel voor moderniteit en een constante zoektocht naar een ontspannen elegantie. De combinatie van acetaten op natuurlijke basis met klassieke en avant-gardistische vormen, waaronder oversized modellen, gemaakt van de beste en meest exclusieve materialen, is een van de meest representatieve kenmerken van het merk.

Alfred Kerbs is een alter ego van ons creativiteitsteam dat de gevestigde codes durft en verandert. Net als een couturier die in zijn atelier een maatpak ontwerpt en creëert, toont Alfred Kerbs tijdens het hele creatieve proces originaliteit en zorgvuldig vakmanschap in zijn ontwerpen, waarmee hij objecten van verleiding creëert, kleine luxeartikelen die een op maat gemaakt kunstwerk worden.

STAND: S08

no-lazy

CONTACT INFORMATIE:

no-lazy
no-lazy
no-lazy
Translate »