cropped-Bold_Favicon-150×150

UPDATE

LOCATIE, TIJDEN EN MEER…

BOLD XXL

Na een zorgvuldige overweging hebben we de beslissing genomen om de aankomende januari-editie niet door te laten gaan. De reden hiervoor is eigenlijk vrij eenvoudig. Door het grote succes van de afgelopen BOLD XXL editie in september, willen veel van onze deelnemers (samen met ons) volgend jaar in september nog meer gaan uitpakken om een nog groter optiekspektakel neer te gaan zetten. Dit heeft ertoe geleid dat meerdere leveranciers hebben aangegeven dat ze geen of minder budget beschikbaar hebben voor de aanstaande voorjaarseditie.

Ondanks dat we al voor 60% volgeboekt zijn, ontbreekt hierdoor de benodigde steun vanuit de branche om BOLD in het voorjaar te kunnen organiseren op een niveau waar we 8 jaar naartoe hebben gewerkt. Wij willen vast houden aan onze hoge kwaliteitsnormen en waarden die leveranciers en bezoekers van ons gewend zijn. We doen het goed of we doen het niet.

Onze intentie was al om uiteindelijk naar één groot branche breed optiek evenement te gaan, 1 x per jaar. Met deze beslissing versnellen wij het proces. Daarom willen we nu onze tijd en energie liever besteden aan een gedegen voorbereiding voor de grootste beurs ooit in Nederland georganiseerd: BOLD XXL Editie 2024. Dit belooft echt een groot optiek spektakel te worden voor alle Nederlandse, Belgische en Duitse optiekers.

De nieuwe locatie voor BOLD XXL op 8+9 september zal zijn ‘De Brabanthallen’ in Den Bosch. Deze nieuwe locatie is groter, met meer dan voldoende parkeergelegenheid direct naast de deur voor zowel leveranciers als bezoekers. Ook qua temperatuur in september zal deze locatie een verademing zijn!

Hierbij willen wij ook onze trouwe deelnemers nog bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en vertrouwen.
Nog heel even geduld voor het echte vuurwerk!

SAVE THE NEW DATE:
8 + 9 SEPTEMBER 2024

Follow us for more updates!

FACEBOOK    |     INSTAGRAM    |    LINKEDIN

Translate »