cropped-Bold_Favicon-150×150

INFORMATION

LOCATIE, TIJDEN EN MEER…

DEELNEMERS INFORMATIE

WAT is vrij en wat is bezet?

Wat is er beschikbaar?

Laatste update: 2023-09-14

Hieronder vind je een overzicht van de merken die zich al hebben aangemeld. Zo kun je zien wie je buurman of buurvrouw zal zijn.

>>>  SCROLL VERDER VOOR DE ONLINE SIGN-IN LINK  >>>

stock-photo-cinema-tickets
stock-photo-cinema-tickets

Deelnemende merken

Coming soon
Coming soon

Bold brochure & sign-in

SIGN-IN HERE

  • In de brochure vindt je alle informatie over de verschillende stand opties, een voorbeeld van het meubilair en nog veel meer! Klik links op de afbeelding om deze te downloaden.

  • Meld je nu online aan en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden, wat er al bij deelname is inbegrepen en je kunt zelfs je voorkeurslocatie aangeven. Klik rechts op de afbeelding. Wil je het liger printen in invullen, klik dan rechts onder de afbeelding op de link om het formulier te downloaden.

  • Het is een veel informatie die we zorgvuldig hebben verzameld, dus neem de tijd om het door te lezen. Als je vragen hebt (we kunnen het ons niet voorstellen :)) aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

NOW

Cat.PREM_RRSport-2

BOLD XXL EDITIE!

BOLD Optical Fair // Hottest show of the year
De XXL-editie: groter dan ooit tevoren…

De september editie van Bold Optical Fair, hét optiek evenement voor Nederland (en aangrenzende regio’s zoals o.a. Vlaanderen en Noordrijn Westfalen), is de ‘Hottest’ show van het jaar gebleken. Niet alleen vanwege het uitzonderlijk warme weer, maar nog veel meer vanwege de 411 merken die hun nieuwste ontwerpen, producten en diensten presenteerden.

De industriële achtergrond van een oude (en enorme) treinfabriek creëerde het perfecte contrast tussen design, mode en architectuur. Dit historische podium verwelkomde ongeveer 2.750 oogzorgprofessionals, voornamelijk uit Nederland, Duitsland en België, maar zelfs uit landen buiten Europa, zoals de Verenigde Staten. Met alle optische leveranciers onder één dak was het aanbod divers en inspirerend, met een veelheid aan brillenmerken van over de hele wereld, verschillende lens- en machinebedrijven, oplossingen voor in de winkel en softwareleveranciers, die allemaal hun nieuwste nieuwtjes toonden.

“Ik ga graag naar deze shows in verschillende landen,” zei David Friedfeld, eigenaar van Clearvision Optical (VS), “omdat het je een idee geeft van wat er gebeurt op het gebied van mensen, cultuur en zakelijke omgeving.”

Het onverwacht warme weer, wat ongebruikelijk is voor september in Nederland, zorgde voor aanzienlijke uitdagingen voor de organisatoren, die extra ventilatie en koude luchttoevoer moesten regelen voor zowel exposanten als bezoekers. Door de aanzienlijk grotere last-minute toestroom van bezoekers (1000 meer dan verwacht) hadden hun pendelbussen moeite om aan de pieken in de vraag te voldoen, wat leidde tot soms aanzienlijke wachttijden.

“We willen onze bezoekers bedanken die, ondanks het zeer warme weer, de moeite hebben genomen om ons massaal te bezoeken,” merkte de organisatie van Bold Optical Fair, op. “Het was een overweldigend succes en in twee dagen ontvingen we meer dan 2750 bezoekers. Wij en onze deelnemers voelen ons zeer vereerd dat u Bold XXL hebt bezocht.”

De volgende editie van Bold zal plaatsvinden op 28 & 29 januari 2024 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht en belooft nu al “De Coolste plek te zijn in de optiek!” Dus zorg ervoor dat u dit inspirerende evenement niet mist.

ORGANISATOR
Bold Optical Fair
E-mail: info@bold-opticalfair.nl
Website: www.bold-opticalfair.nl

LOCATIE
De Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, Utrecht 3534 AP, Nederland

DATE
28 & 29 januari 2024

WE HEBBEN DEZE STAND OPTIES BESCHIKBAAR:

Keuze-diagram
Start-up-&-Vrije-standbouw

IMPORTANT INFORMATION

Contact gegevens

Terressa: +31623424508
Walter: +31616678376

Deadlines:
Noteer deze data in je google kalender te zetten. Als je een van de deadlines mist, riskeert je dat wij je poster of advertentie niet klaar hebben voor de beurs. Er zal geen restitutie plaatsvinden!

Redactie – website – social media: Deadline: Gisteren!
Wat hebben we nodig: Een informatieve tekst over je merk, je logo en een of twee afbeeldingen die we mogen gebruiken.

Advertentie: Deadline: 30-11-2023!
Wat hebben we nodig: een pdf bestand in de juiste grootte en afloop rondom.

Bold Poster: Deadline: 20-12-2023!
Wat hebben we nodig: een ‘kant en klaar’ pdf of jpg bestand. Afmeting: 100 cm breed x 200 cm hoog met 5 mm afloop rondom.

Promotiemateriaal:
Het is niet toegestaan om flyers of ander promotiemateriaal uit te delen op de locatie, het is alleen toegestaan om promotiemateriaal aan te bieden binnen uw eigen stand. Het achterlaten van promotiemateriaal is niet toegestaan, informeer bij de organisatie waar u restjes kunt weggooien.

 

Stuur ons dan een e-mail: info@bold-opticalfair.nl

Hotel

TAKE IT EASY, STAY…

BOLD’S CHOICE!

Carlton President Hotel is er voor iedereen die slim, snel en comfortabel wil verblijven in de regio Utrecht.

Carlton President Hotel
Floraweg 25, 3542 DX Utrecht, Nederland

+31 (0)30 241 41 82 
info@president.carlton.nl
www.carlton.nl/president-hotel-utrecht

Parkeren is gratis en er zijn acht
elektrische laadstations aanwezig.

Op ongeveer 10 minuten vanaf de de Werkspoorkathedraal ligt het mooie Carlton President Hotel. Boek nu ook uw hotelkamer. U kunt rechtstreeks bij het hotel reserveren. Deze keer is er geen speciale Bold-deal. Maar als u direct via de website boekt krijgt u €10,- tegoed te besteden in het hotel.

Contact informatie: info@president.carlton.nl
Kamerreserveringen: +31 (0)30 242 5902

Standaardvoorzieningen:
Nespresso koffiezetapparaat, Airconditioning, Regendouche, Elektronische kluis inclusief (internationaal) oplaadpunt, Minibar, Gratis 2 water, Flatscreen TV, Gratis WiFi, Zithoek, Haardroger, Koelkast, Ruim bureau, Strijkijzer en strijkplank, Stopcontact bij bureau inclusief USB-aansluiting.

BOLD

WAT IS ER INBEGREPEN BIJ DEELNAME?

BOLD: ALL-IN INCLUSIVE!

• Social Media aandacht per merk op facebook en Instagram.*

• Een halve pagina editorial in Bold Magazine (die wij voor u maken.)*

• Een roll-up banner, die u na de beurs mag houden.*

• Lunch & Drankjes inbegrepen voor deelnemers.*

• Alle stands zijn voorzien van LED-verlichting. *

• Per merk een eigen pagina op deze Bold website.*

• Bold: Flyers en stickers om uw aanwezigheid bij Bold te promoten.

• Diverse mailing campagnes naar alle Nederlandse, Duitse en Belgische opticiens;

• Gratis wifi, gratis parkeren, nachtbeveiliging, Live DJ Muziek, vloerverwarming.

• Er zal lekker eten & drinken beschikbaar zijn voor bezoekers.

• Goede en snelle communicatie naar deelnemers en bezoekers;

• Je kunt je voorkeur aangeven voor een bepaald standnummer / plaats;

*Dit is standaard inbegrepen voor de stands (4×3 en 5×4) en start-ups.

Schermafbeelding-2022-07-06-om-12.57.22
Translate »