BOLD XXL APP SPONSOR

Scherm­afbeelding 2023-07-24 om 10.17.58

Stap in de wereld van onderscheidende stijl en laat jezelf opvallen met Walterr Eyewear, het dynamische duo bestaande uit Walter van Waas en Terressa Binnendijk.

Bij Walterr Eyewear draait alles om de ambitieuze professional die zich wil onderscheiden in de bruisende wereld van mode en optiek. Wij bieden een uitgelezen selectie van unieke en hoogwaardige merken die je niet alleen commercieel succes zullen brengen, maar ook je klanten zullen betoveren.

Ontdek onze nauwe samenwerking met gerenommeerde brillenmerken, waaronder Charmossas, Pierre Eyewear, ColibriS, Gouverneur, GOUV/AU en Steve McQueen. Als agent en distributeur zijn we trots op onze collecties en we blijven voortdurend vernieuwen om je de nieuwste en meest opwindende brillen aan te bieden.

Scherm­afbeelding 2023-07-24 om 10.16.33

 

Bij Walterr Eyewear staat klanttevredenheid voorop. We zijn jouw betrouwbare partner, klaar om je te ondersteunen bij de verkoop van onze merken. Hoogwaardige producten en uitstekende ondersteuning zijn onze belofte aan jou, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet – je klanten in stijl helpen.

Ben je klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen?
Ontdek de wereld van Walterr Eyewear en laat je klanten versteld staan met onze trendy en hoogwaardige brillen. Maak vrijblijvend een afspraak in de winkel of tijdens Bold XXL. Samen creëren we een opvallende ervaring voor jouw klanten en trekken we nieuwe enthousiaste klanten aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze groeiende familie van tevreden klanten!

Contact informatie :

Walterr Eyewear
Walter van Waas: +31623424508
Zakelijke Whatsapp: +31623904550

Info@walterr.nl
www.walterr.nl

Translate »